Da li se sećate onog košarkaša koji je izvodio slobodna bacanja onako iz "donje putanje" vrlo neobično kao niko do tada i do sada...zove se Farčić (starije generacije ga se sećaju), igrao je u Partizanu i krasila ga ta karakterističnost u odnosu na sve ostale igrače.Čujem da sada živi na nekoj planini na čistom vazduhu.

Još jedan sportista ostao je ne zamenljiv i takodje karakterističan...naime isto je igrao u Partizanu i sećaju ga se i mladje generacije...zvao se Dalipagić-Praja....njegova zakucavanja do dana današnjeg nisu prevazidjena.Jedini AS koji je zakucavao a da se nije rukama hvatao za obruč i svom snagom držao  kao ovi danas.../ako se ne uhvate za obruč, tresnuće o zemlju/..Praja je to radio umetnički, samo se mrežica tresla a opet bilo je efektno...onako sa dve ruke i nije mu bilo potrebno da se hvata za obruč kako ne bi pao na zemlju !!??? a što ovi svi danas To rade...

PS...nisam navijač Partizana da se razumemo, ali ove dve ličnosti su deo tog kluba i To što su radili niko do sada nije nadmašio.